Penthouse te koop in San Miguelle de Salinas

3 slaapkamer(s)
2 badkamer(s)
€ 230.000

Deze prachtige  nieuwbouw  penthouse is gelegen   in een woonwijk van San Miguel de Salinas, zeer dicht bij de kustplaatsen Torrevieja en Orihuela Costa, en op slechts 10 minuten van hun stranden. Het complex ligt op korte afstand van het stadscentrum, waardoor u gemakkelijk alle beschikbare diensten kunt bereiken, zoals supermarkten, bars, restaurants, en op 15 minuten van het prachtige winkelcentrum Zenia Boulevard. Het gebied is vooral interessant voor golfliefhebbers, waar vier van de belangrijkste banen te vinden zijn, namelijk Villamartin Golf, Las Ramblas Golf, Las Colinas Golf en Real Club de Golf Campoamor. Het complex is ook over de weg goed verbonden met de snelwegen A-70 en AP-7, waardoor de internationale luchthaven van Alicante in 45 minuten te bereiken is. Gezien hun ligging en kenmerken vormen deze appartementen een uitstekende investeringsmogelijkheid.
Dit moderne appartement beschikt over  3 slaapkamers, en 2badkamers waarvan 1 en suite . Het is een appartement gelegen  op de bovenste verdieping met een terras en een eigen solarium waar u kunt genieten van de prachtige uitzichten en de zoutmeren .

Het complex is volledig omheind en omvat twee indrukwekkende gemeenschappelijke zones, beide met een groot zwembad voor volwassenen en een gedeelte voor kinderen, tuinen en een kinderspeelplaats.

 

Algemene informatie

Technische informatie

EPC label

In aanvraag

Ruimtes en uitrustingen

airco1
Badkamer2
Slaapkamer3
huishoudtoestellen1
inbouwkasten1
Terras1
Volledig ingerichte keuken1
solarium1

Meer informatie? Contacteer ons!