Appartement in EL Rasso

2 slaapkamer(s)
2 badkamer(s)
€ 200.000

NIEUWBOUW WOONCOMPLEX IN EL RASO

Nieuwbouw gesloten wooncomplex van toeristische appartementen in El Raso, Guardamar del Segura.

Dit nieuwe wooncomplex zal bestaan ​​uit 78 toeristische appartementen en penthouses verdeeld over de begane grond, eerste verdieping en tweede verdieping + solarium.
Alle eigendommen zullen een parkeerplaats en berging in de kelder hebben, die toegankelijk zullen zijn vanaf de gemeenschappelijke trap of vanaf de lift op elke verdieping.

De gemeenschappelijke ruimtes zullen bestaan ​​uit een zwembad, receptie/vergaderruimte, buitengym, jeu de boulesbaan, minigolf en spa.

DETAILS OM TE BEKLEMTONEN IN ONZE NIEUWE ONTWIKKELING:
HUURTOEGESTAANDE WONINGEN: Deze appartementen bieden iets dat geen ander kan in deze woonwijk. U kunt 4 maanden per jaar genieten van uw huis voor persoonlijk gebruik, en de rest van het jaar kan het worden verhuurd, waar u winstgevend kunt worden zonder dat u zich ergens zorgen over hoeft te maken, aangezien een gespecialiseerd verhuurbedrijf alles voor u regelt.

VOLLEDIG GEMEUBILEERDE WONINGEN: alle woningen in ons nieuwe project zijn volledig gemeubileerd en klaar om in te wonen, met verlichting, meubels, apparaten en volledig afgewerkte badkamers.

VERSCHILLENDE SOORTEN WONINGEN OM UIT TE KIEZEN: Wij bieden verschillende soorten woningen om uit te kiezen in verschillende orientaties. 2 slaapkamers + 2 badkamers en 3 slaapkamers + 2 badkamers types. Alle woningen met 3 slaapkamers zijn hoekwoningen, wat ze nog exclusiever maakt voor klanten. Hieronder bieden wij woningen met een zuid-, oost- en westorientatie. Allemaal met terrassen/veranda’s met uitzicht op het groene gebied en Laguna de La Mata.

ONOVERTROFFEN UITZICHTEN OP DE LAGUNA DE LA MATA: Vanuit alle woningen op de eerste en tweede verdieping in onze nieuwe ontwikkeling kunt u genieten van een bevoorrecht uitzicht op de Laguna de La Mata. Omdat het de laatste ontwikkeling is die ernaast ligt, heeft u een droompanorama van deze natuurlijke omgeving.

NABIJ HET STRAND: Op slechts 10 minuten met de auto of 15 minuten met de fiets kunt u genieten van Moncayo Beach.

DICHT BIJ WINKELCENTRA EN STEDELIJKE GEBIEDEN: Gelegen op slechts 10 minuten rijden van het winkelcentrum Habaneras, 9 minuten van het eet- en uitgaansgebied van Ciudad Quesada, of 8 minuten van het centrum van Guardamar del Segura, waardoor onze ontwikkeling een onverslaanbare locatie heeft.
GOLFBANEN: Voor liefhebbers van deze sport is het vermeldenswaard dat u op slechts 15 minuten rijden kunt genieten van een van de beste golfbanen in Spanje, gelegen in de urbanisatie La Finca de Algorfa. Let ook op de prachtige golfbanen van La Marquesa en Vistabella, die respectievelijk op 10 en 20 minuten rijden liggen.

Complex gelegen op 30 minuten van de luchthaven van Alicante en 1 uur van de luchthaven Murcia – Corvera.

Algemene informatie

Technische informatie

EPC label

In aanvraag

Ruimtes en uitrustingen

Slaapkamer2
Badkamer2
gemeenschappelijke tuin1
gemeenschapplijk zwembad1
Parkeerplaats1

Meer informatie? Contacteer ons!