Indrukwekkende plattelandsvilla met 12 gastenkamers, zwembad en in de schilderachtige Hondon-vallei.

12 slaapkamer(s)
7 badkamer(s)
17000 m²
€ 1.200.000

Costablancapropiedades is verheugd om deze indrukwekkende unieke landelijke villa in het gewilde dorp Hondon de las Nieves te presenteren!

Hondon de las Nieves heeft alles wat u nodig heeft voor uw dagelijks leven … Er is een supermarkt, dokterspraktijk, banken, opticiens, dierenartsen, school, slagers, binnen- en buitenmarkten, bakkerijen, gemeenschappelijk zwembad en sportcentrum, bushalte en vele prachtige bars en restaurants.

Deze indrukwekkende woning heeft meerdere onafhankelijke woonruimtes.. Met in totaal 12 slaapkamers en 7 badkamers verdeeld over 8 gastenkamers met 4 badkamers, waarbij elke 2 slaapkamers 1 badkamer delen. Er zijn nog 2 gastenappartementen met 1 slaapkamer, 1 badkamer en aparte keuken/eetkamers plus nog een gastenappartement met 2 slaapkamers met keuken en eetkamer.

De belangrijkste gemeenschappelijke ruimte van het huis heeft een grote woonkamer, een volledig ingerichte keuken, een glazen eetkamer voor meerdere gasten en een toilet.

Buiten geniet het pand van een zwembad van 10 meter met een groot zonneterras naast een barbecueplek. Er is nog een glazen eethoek met uitzicht op het zwembad aan de ene kant en uitzicht op de omliggende vallei aan de andere kant. Deze eethoek biedt comfortabel plaats aan 30 personen.

Het pand ligt op een enorm perceel van 17.000 m2 met een scala aan volwassen planten, struiken, bloemen en palmen… Met enkele van de beste uitzichten in de Hondon-vallei, met uitzicht op het dorp en de bergen. Het terrein is veilig omheind en toegankelijk via elektrische toegangspoorten via een geasfalteerde weg.

Er is een lange oprijlaan die leidt naar voldoende parkeergelegenheid, met een enorme dubbele garage en een carport. Aan de achterzijde van de garage vindt u ook een zeer ruime was- en berging.

Verder profiteert de woning van; Waterverwarming op zonne-energie, airconditioning, internettoegang, ingebouwde kasten en nog veel meer…
Afstand tot:

Hondon de las Nieves: 3 minuten
La Romana: 12 minuten
Aspe: 15 minuten
Luchthaven Alicante: 30 minuten
Stranden: 40 minuten

Dit is een uniek en indrukwekkend pand, met zoveel te bieden dat u zonder een rondleiding niet kunt waarderen!

Neem voor meer informatie of om uw bezichtiging van dit prachtige pand te regelen contact met ons op!

Algemene informatie

Technische informatie

Totale oppervlakte

17000m²

EPC label

In aanvraag

Ruimtes en uitrustingen

Badkamer7
Garage1
Prive zwembad1
Open haard1
Slaapkamer12
Terras1
Veranda1
Tuin1
Prive zwembad1
airco1
Elektrische toegangspoort1
omheind1
gastenverbijf1
Badkamer7

Meer informatie? Contacteer ons!