Exclusieve appartementen met zeezicht in Campoamor

2 slaapkamer(s)
2 badkamer(s)
€ 208.000

De Residentie  is gelegen in het hoogste gedeelte van Campoamor, vlakbij het strand van La Glea en de jachthaven. Een bevoorrechte locatie die is ontstaan in harmonie tussen natuur en zee. De bewoners van Seagardens zullen genieten van brede terrassen, uitzicht op zee en prachtige siertuinen, waar water en natuur elkaar ontmoeten .

U kiest de woning die het beste bij u past: 2 of 3 slaapkamers, penthouse of met een eigen tuin. Ze hebben allemaal grote terrassen, een keuken uitgerust met moderne apparatuur, de meest exclusieve details en gemeenschappelijke ruimtes ontworpen voor het plezier van het hele gezin.

Penthouses met solarium, gelijkvloerse appartementen met privetuin en appartementen met 2 of 3 slaapkamers. Ze hebben allemaal grote terrassen, een keuken met moderne apparatuur, de meest exclusieve details en gemeenschappelijke ruimtes ontworpen voor het plezier van het hele gezin.

De indrukwekkende gevel, het evenwicht van de vormen, de tuin binnenin en de enorme terrassen van de woningen maken van de residentie een prachtige architecturale inspiratie met op de achtergrond de mooiste horizon: de Middellandse Zee.

Naast de sierelementen van de tuin, valt in de gemeenschappelijke ruimten het grote verwarmde binnenzwembad op, evenals de sportzone om buiten te sporten, een fitnessruimte, speelruimte voor de kinderen en een groot buitenzwembad naast een kleiner zwembad voor de kinderen. Omdat we weten dat u graag fietst in de omgeving, hebben we een ruimte gereserveerd om uw fietsen te stallen.

Tot slot kunt u ook gebruik maken van een gastronomische ruimte naast het zwembad, en een chill out ruimte op het dak, ideaal om te genieten van zomeravonden en bijeenkomsten met vrienden en familie.
Chill-out ruimte, zwembad, fitnessruimte, overdekt zwembad, speelruimte voor kinderen, sportruimtes en gastronomische ruimte.

Algemene informatie

Technische informatie

EPC label

In aanvraag

Ruimtes en uitrustingen

airco1
Badkamer2 of 32
Slaapkamer2 of 32
fitnessruimte1
gemeenschapplijk zwembad1 verwarmd zwembad binnen2
Sauna1
Lift1
gemeenschappelijke tuin1
ontspanningsruimte1
Ondergrondse parkeerplaatsis een optie1
Bergingis een optie1
spa1

Meer informatie? Contacteer ons!