Prachtige 3slaapkamer appartementen in EL RASSO

3 slaapkamer(s)
2 badkamer(s)
€ 234.900

Dit mooie wooncomplex van 175 appartementen met 3 slaapkamers en 2 badkamers, allemaal met grote terrassen waar u kunt genieten van het Spaanse klimaat. De penthouses genieten van een volledig uitgeruste buitenkeuken en jacuzzi op het solarium.

Deze nieuwe residentie zal grote gemeenschappelijke ruimtes hebben waar u kunt ontspannen in het grote zwembad met jacuzzi, kinderzwembad of in het verwarmd binnenzwembad met spa. De kinderen zullen kunnen genieten van het “Vista Park”. De sportieveling kan gebruik maken van een fitnessruimte. Voor de golfliefhebbers is er een “Putting Green” aanwezig om je swing te oefenen, allemaal in een gesloten complex met grote, riante en goed onderhouden groene gebieden waar iedereen van kan genieten.

Deze residentie is gelegen in EL Rasso en zal worden gevestigd op een van de mooiste plekken aan de Costa Blanca naast het natuurpark Las Lagunas de La Mata, een beschermd natuurgebied dat perfect is voor ontspanning en wandelen.
Genieten kan op de 11km lange, fijne zandstranden. 

Guardamar del Segura ligt in het zuiden van de Costa Blanca, op slechts 25 minuten rijden van de internationale luchthave Alicante, met de warmste wateren van de Spaanse Middellandse Zee. 

In de buurt liggen verschillende 18-holes golfbanen zoals: “La Marquesa Golf”, “La Finca Golf” en “Vistabella Golf”. Watersportliefhebbers kunnen ook genieten van allerlei watersporten op de “Puerto Marina de las Dunas” (zeilen, windsurfen, waterskien, kanoen, motorboot varen, etc.)

Prijzen:
Appartement met terras voorzien van 3 Slaapkamers en 2 Badkamers: vanaf 234,900 €
Appartement met dakterras voorzien van 3 Slaapkamers en 2 Badkamers: vanaf 310,410 €
Appartement met tuin voorzien van 3 Slaapkamers en 2 Badkamers: vanaf 259,900 €

Algemene informatie

Technische informatie

EPC label

In aanvraag

Ruimtes en uitrustingen

Slaapkamer3
Badkamer2
Airco pre-installatie1
elektrische rolluiken1
gemeenschapplijk zwembad1
Ondergrondse parkeerplaats1
Terras1
fitnessruimte1
Lift1
kinderspeeltuin1
spa1
verwarmd binnenzwembad1
huishoudtoestellen1

Meer informatie? Contacteer ons!