Gelijksvloers villa in San Miguel de Salinas

3 slaapkamer(s)
2 badkamer(s)
€ 369.900

Nieuw woonproject van vrijstaande villa’s in San Miguel de Salinas. Deze stad, aan de Costa Blanca Zuid, is omgeven door sinaasappelboomgaarden en biedt een volledige selectie van dagelijkse benodigdheden, zoals supermarkten, winkels, bars en restaurants, banken, apotheken, een medisch centrum en scholen. Het gebied ligt op slechts 20 minuten rijden van een verscheidenheid aan stranden aan de Orihuela Costa, zoals La Zenia, Playa Flamenca, Punta Prima en Torrevieja. Niet te vergeten dat het ook voor golfers het perfecte gebied is, met vele exclusieve golfbanen binnen een straal van 15 minuten zoals Las Colinas Golf, Villamartin Golf, Las Ramblas Golf en Real Club de Golf de Campoamor. Het wegennetwerk verbindt het gebied ook in minder dan een uur met verschillende toeristische bestemmingen, zoals Murcia, Cartagena, Santa Pola en Alicante. Zowel de luchthavens van Murcia als Alicante liggen op 45 minuten van het complex.

Moderne gelijkvloerse villa’s met 3 slaapkamers, 2 badkamers en ruime tuinen van 196m2-226m2, gebouwd op percelen van 316m2-346m2. Het open ontwerp combineert de woonkamer, het eetgedeelte en de keuken tot een ruimte. De grote ramen in de woonkamer en alle 3 de slaapkamers komen uit op een gedeeltelijk overdekt terras en tuingedeelte. De hoofdslaapkamer heeft een eigen badkamer. De buitentrap leidt naar het dakterras van 86 m2, ideaal om het hele jaar door te genieten van het klimaat aan de Costa Blanca. Het project wordt in fases gebouwd, met interne straten.

Deze villa’s zijn voorzien van pre-installatie voor airconditioning, inbouwkasten, elektrische zonwering in de slaapkamer, video-intercom, waterpunt en stopcontact op het dakterras en het terras, en parkeergelegenheid op het terrein. Tegen een meerprijs en afhankelijk van de fase van de bouw is het mogelijk om een zwembad te bouwen.

KENMERKEN

terras
eigen tuin
eigen parkeerplaats
zonneterras

Algemene informatie

Technische informatie

EPC label

In aanvraag

Ruimtes en uitrustingen

Slaapkamer3
Badkamer2
Airco pre-installatie1
elektrische rolluiken1
inbouwkasten1
Parkeerplaats1
solarium1

Meer informatie? Contacteer ons!