Appartement met terras gelegen in El Raso

2 slaapkamer(s)
2 badkamer(s)
€ 249.000

Appartement met terras voorzien van 2 Slaapkamers en 2 Badkamers, gemeenschappelijk zwembad en ondergrondse parkeerplaats.

Verder beschikt dit project over alle keukentoestellen, zonnepanelen, inbouwkasten, etc…

Elk appartement heeft een ruime woonkamer, een volledig uitgeruste keuken en grote terrassen waar u kunt genieten van het uitzicht.

Het heeft hoge plafonds en panoramische ramen. De keuken is volledig uitgerust met moderne apparatuur. Daarnaast worden zonnepanelen en energie-efficiente oplossingen gebruikt om klasse A energie-efficientie te bereiken.

Dit is een privecomplex met alles wat nodig is om te genieten van een fantastische vakantie, of om het hele jaar door te wonen. De gemeenschappelijke voorzieningen omvatten een groot gemeenschappelijk zwembad met jacuzzi, een spa, minigolf, rustruimtes met ligstoelen en parasols, tuinen, co-working-ruimte, een “coffee-corner”, snel internet, Amazon-mailboxen en oplaadstations voor elektrische auto’s. De appartementen worden gebouwd met een optimale thermische en akoestische isolatie, waardoor ze een “A” energiecertificaat hebben, evenals een Smart Home-systeem.

Algemene informatie

Technische informatie

EPC label

In aanvraag

Ruimtes en uitrustingen

Slaapkamer2
Badkamer2
airco1
Terras1
gemeenschappelijke tuin1
Ondergrondse parkeerplaats1
omheind1

Meer informatie? Contacteer ons!